FEDTFRYSNING/COOLSLIMMING

Slip af med genstridige fedtdepoter permanent med fedtfrysning ( Coolslimming) -helt uden kirurgi, narkose eller ar - og smertefrit!


Dansehåndtag, topmave, mavedeller, fyldige inderlår, ridebukselår mv kan effektivt reduceres kraftigt ved fedtfrysning/coolslimming af området. Vi er som mennesker, genetisk,  hormonelt og aldermæssigt underlagt naturen, og får nogle udfordringer med fedtophobninger, som vi ikke kan træne væk eller slanke os fra. Men fedtfrysning kan få bugt med området, og er den nyeste teknologi inden for fedtreducering uden kirurgi.


Du sidder fuldstændigt afslappet og får behandlingen, mens du underholder dig med tv, computer eller bog. Det er smertefrit og du kan gå på job eller hvad du måtte ønske at foretage dig efter fedtfrysningsbehandlingen.


Vi kan behandle flere områder i samme omgang behandling og er de eneste i Danmark, der tilbyder fedtfrysning i kombination med TEI System behandlinger - dette giver et meget hurtigere og flottere resultat !


Forskning har påvist at 20-30 % af fedtcellerne dør, når de udsættes for kulde i et stykke tid.Tiden vi nedkøler fedtvævsområdet afhænger af fedtlagets tykkelse, men typisk fra 45-60 minutter. Indholdet i fedtcellen krystaliseres og udledes gennem forbrændingssystemet og det endelige resultat ses efter 6-8 uger. 


Det er vigtigt at holde vægten stabil, ihvert fald ikke øge vægten i perioden fra behandlingen op til det endelige resulatet for at kunne måle effekten. Fedtcellerne er væk og kommer ikke igen, men man kan selvfølgelig tage på og øge massen i de resterende fedtceller.


Behandlingen skader ikke på nogen måde det omkringliggende væv, som nerver, blodårer, muskler, bindevæv eller andet. Det er udelukkende fedtcellerne der påvirkes af kulden.


Behandlingen er smertefri og man sidder afslappet og underholder sig med film eller andet imens behandlingen foregår. Fedtfrysning kan fortages på normalvægtige eller moderat overvægtige personer, da man ser de bedste resultater på "indsatsområder "


Efter behandlingen kan området være lidt rødt og kan føles lidt hårdere og nogle gange lidt ømt. Nogle kan få et blåt mærke, og andre kan få lidt føleforstyrrelser i området. Det er ganske naturligt, ufarligt og forsvinder igen. Det er vigtigt at massere området  morgen og aften efter fedtfrysningen, for hurtigere resultat.


Behandlingen kan gentages efter 8 uger i samme område, hvis man ønsker yderligere resultater, og det er muligt at fjerne 50 % af fedtcellerne i indsatsområdet.

 

Fedtfrysning er meget udbredt i USA bla og godkendt af det amarikanske FDA. Vores maskiner er ligeledes selvfølgelig  FDA og CE ( EU ) godkendte.


Med i prisen er forundersøgelse, 2 kontrolbesøg med 2 x 10 min. TEI System behandling på området

Klinik Slank & Sund Nordsjælland | Kongevejen 78, 3450 Allerød | Tlf. 40 78 18 87 | info@klinikslankogsund.dk